Ludiek bestaat bestaat uit een groep 35 enthousiaste vrouwen. Sommige koorleden doen al mee vanaf het eerste uur. Ludiek is een Linschotens koor maar inmiddels komen er ook veel leden uit Montfoort en Woerden.

Ons koor treedt regelmatig op bij evenementen in de regio: lente- en kerstmarkten, benefietconcerten, optredens voor ouderen, korenfestivals, etc. We hebben drie CD’s uitgebracht, de laatste was van ons 10-jarig jubileumconcert.

Wij hebben een gevarieerd repertoire in meerdere talen en ieder seizoen studeren we nieuwe nummers in. We zingen meerstemmig, zowel a capella als met pianobegeleiding.

Onze dirigent Caroline Vermeulen zingt de nieuwe nummers per stem voor en de koorleden kunnen dat thuis beluisteren via de website.

De koorrepetities vinden plaats in het cultuurhuis De Brede Vaart in Linschoten op de dinsdagavonden van 20.00 tot 22.00 uur.

Maar … er wordt niet alleen gezongen. Er worden ook leuke activiteiten georganiseerd die de onderlinge band versterken. Naast het bestuur zijn er commissies actief die helpen om alles in goede banen te leiden.

 

Kortom…LUDIEK: al ruim 16 jaar een vrouwenkoor waar je met plezier kunt zingen!

Fulco uitsnede collage  

 

Bel of mail ons, klik hier ...